Elvira Șarapatin: Ne-a mințit până în ultimul moment

Revoltă mare în rândul unor social-democrați după ce nu și-au văzut numele pe lista pentru parlamentare. Unul dintre ei este deputatul Elvira Șarapatin. Aceasta se arată destul de indignată pe decizia șefilor din partid.

Deputata social-democrată spune că a fost mințită de liderul PSD Gorj, Mihai Weber. Șarapatin spune că, deși a muncit zeci de ani în partid, nu a mai fost pusă pe liste, așa cum se aștepta. Ba mai mult, deputata crede că se vrea distrugerea formațiunii politice din care face parte.

”Nu mă regăsesc pe listă. Nici eu, nici domnul Cârciumaru și nici domnul Iriza. Acesta a fost trendul lui Ciolacu. Toți am avut PSD-ul în sânge și suntem de zeci de ani în partid, am muncit, dar se pare că trebuie să plecăm, să se schimbe structura. Sunt dezamăgită de faptul că se vrea distrugerea partidului. PSD merge în jos și așa va merge. Am fost cu sufletul în acest partid. Consider că pe lista de la Gorj avem și oportuniști. Pe mine mă deranjează minciuna președintelui organizației noastre. Nu trebuia să ne mintă. Ne-a mințit până în ultimul moment”, a spus Elvira Șarapatin.

Elvira Șarapatin a mai afirmat și faptul că a fost sunată și din partea altor partide politice, dar a refuzat.

Vizualizări: 5,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: