Din Timișoara până la Suceava și peste tot în țară, Stailer este prezent

Nu trebuie să fiți genul de persoane mereu dichisite să fiți clienți fideli ai saloanelor de hair and beauty. Din când în când, oricine trece pragul unei astfel de locații pentru tuns, coafat, un machiaj special sau pentru servicii de cosmetică. Fie că vorbim despre bărbați sau femei, cu toții au nevoie la un moment dat de serviciile de beauty. Pentru partea de programări Stailer este numele pe care veți dori să îl țineți minte!

Stailer, platformă și aplicație pentru digitalizarea programarilor

Stailer înseamnă platformă și aplicație dedicată pentru digitalizarea programarilor. Cei interesați pot accesa oricând această metodă și din câteva mișcări ajung să se programeze la un salon unde serviciile oferite sunt conforme cu preferințele.

Metodă s-a dovedit a fi una eficientă. Multă lume încearcă, de unde și extinderea acestei platforme. În prezent sunt peste 30 de orașe incluse în lista Stailer și în curând vor fi toate din țară. Atât din pagina online, cât și din aplicație, programările setate pot fi modificate, anulate, amânate oricând, nelimitat.

Căutați și descoperiți saloanele din apropiere sau din alte orașe

Sunt câteva funcționalități ale platformei și aplicației ce îi ajută pe utilizatori să fie mai rapizi și eficienți în ceea ce privește programările efectuate. Spre exemplu, pentru programari in aplicatia Stailer nu veți mai completa de fiecare dată datele userului, pentru orice programare efectuată, din cont, pot fi setate remindere de tip sms.

Numărul de programări ce pot fi astfel efectuate sunt nelimitate, la fel ca și numărul de căutări. Nu veți plăti nimic pentru asta, iar taxa serviciilor pentru care optați nu este schimbată pentru că optați să vă programați online, prin intermediar.

O programare setată durează câteva secunde

Au apus vremurile în care sunați la saloane în căutarea unui loc liber. Viitoarele mirese obișnuiau să facă prospectare pe piața saloanelor cu luni înainte de marele eveniment. Poate chiar mergeau la târguri, să analizeze în detaliu munca stiliștilor. Ei bine, acum vremurile moderne vin cu schimbări. Prin Stailer veți putea face același lucru, respectiv să vă alegeți salonul și să vă programați la cel dorit, într-un timp mai scurt și cu minim de efort.

Concret, căutați în funcție de oraș, locație, tipul de serviciu, data și ora dorite. Vă sunt filtrate opțiunile, astfel încât să vi se afișeze doar cele care corespund cu preferințele setate. Iar dintre acestea, veți alege pe cel care vă convinge. Aveți la îndemână fotografii din salon, detalii legate de durata unui serviciu, de costurile implicate, precum și prețul. În plus, recenzii reale ale celor care au încercat serviciile dintr-un anumit salon sunt de asemenea prezentate aici.

Luați în calcul și locația salonului, ce alte opțiuni sunt în apropiere sau lăsați-vă inspirați de catalogul cu fotografii. Stailer a devenit așadar un soi de asistent în materie de alegerile de acest gen.

După câteva click-uri aveți programarea setată și confirmată. Va mai rămâne să setați reminder pentru aceasta, dacă este cazul. Dacă nu ați descărcat aplicația, o puteți face oricând, gratuit, din App Store, App Gallery sau Google Play.

Contact: [email protected]

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: