Direcţia Antifraudă face sute de angajări

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a scos la concurs nu mai puţin de 355 de posturi pentru Direcţia Generală Antifraudă Fiscală. Angajări se fac şi pentru regionala de la Târgu Jiu. 12 posturi de inspectori antifraudă au fost scoase la concurs în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu. Concursul va avea loc la începutul lunii viitoare.

Echipa de inspectori antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu va fi întărită începând din luna octombrie. Au fost scoase la concurs 12 posturi de inspectori antifraudă, cele mai multe posturi fiind pentru inspector antifraudă grad superior, respectiv 10 posturi. Celelalte două sunt de inspector antifraudă grad principal şi inspector antifraudă grad asistent. Cei interesaţi vor putea depune dosarele de înscriere până în data de 15 septembrie, la sediul Direcţiei Generale a Vămilor din Bucureşti.

Pe lângă condiţiile minime de selecţie, candidaţii care vizează posturile de inspector antifraudă grad profesional superior trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de 9 ani, iar cei care vizează postul de inspector antifraudă grad profesional principal - 5 ani. Pentru postul de inspector antifraudă grad profesional asistent se cere o vechime de 1 an. Concursul va consta în trei etape. În primă fază se va face o selecţie a dosarelor. Proba scrisă va avea loc în data de 4 octombrie. Candidaţii la funcţiile de inspector antifraudă vor trebui să rezolve nişte teste-grilă. Cei care vor promova proba scrisă vor trebui să susţină şi un interviu.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a scos la concurs la nivelul întregii ţări un număr de 355 de posturi de inspectori antifraudă, din care 71 de posturi la Direcţia de Combatere a Fraudelor. În luna mai a acestui an a fost organizat un alt concurs în urma căruia au fost angajaţi alţi 60 de inspectori antifraudă pentru regionala de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: