Direcţia de Taxe a reziliat contractul cu banca ce permitea plata online

Direcţia de Taxe şi Impozite Târgu Jiu a reziliat contractul cu o bancă, prin care cetăţenii puteau plăti taxele online. Înţelegerea a fost încheiată  în urmă cu aproximativ doi ani încă nu a apelat niciun cetăţean al municipiului, ei preferând să stea în continuare la cozile de la ghişee.

Cetăţenii municipiului Târgu Jiu au avut la dispoziţie încă de acum doi ani un sistem de plată online a taxelor şi impozitelor locale dar nu s-a folosit nimeni de această metodă. În prezent se discută cu o altă unitate bancară care vine în sprijinul târgujienilor cu oferte mai bune. „Nicio persoană nu şi-a plătit taxele şi impozitele online şi de aceea am hotărât să ne gândim la rezilierea contractului cu Banca Comercială şi să discutăm cu o altă bancă. Comisioanele erau suportate de noi şi nu era nicio problemă. Acum, unitatea bancară cu care suntem în discuţii a venit cu o ofertă destul de bună şi anume va plăti impozitul cetăţenilor pe tot anul urmând să-şi recupereze banii de la ei fără dobândă şi fără plata comisioanelor. Deocamdată nu ne-am hotărât ce vom face”, a declarat Mariana Budulan.

Târgujienii nu au prea mare încredere în această modalitate de plată şi preferă să stea la cozi pentru a plăti numerar că este mai sigur. „Este bună această metodă online însă nu avem nici posibilitatea şi nici încredere în ea de aceea preferăm să stăm la ghişee şi să achităm numerar pentru că este sigur”, spun oamenii.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: