Directoratul CEO aprobă spor de producție pentru salariații uitați

Circa 10.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia au primit din martie spor de producție, drept obținut în urma grevei minerilor din luna ianuarie. Sunt însă și salariați care lucrează în producție dar nu au primit, deoarece scriptic figurează ca fiind la administrativ-operativ. Este cazul lăcătușilor mecanici de la depozitul de la Rovinari.

Ion Rușeț, consilier al Directoratului CEO, a spus că mai sunt și alte situații de acest tip. “S-ar putea să lucreze, dar să nu fie prinși pe formații. Să fie prinși pe administrativ sau operativ. Nu sunt singurii colegi în această situație, mai avem conducători auto care lucrează în aceeași coloană, dar unii au fost prinși în formațiile de lucru pe intervenție, alții nu. Cei de la Resurse Umane au început să trimită note către Directorat prin care toți cei care sunt îndreptățiți și lucrează în activitatea de producție să primească acel spor de producție”, a spus Rușeț la Tele3.

Acesta spune că situația se va reglementa. “Din câte cunosc sunt câteva cazuri sesizate celor de la Resurse Umane și s-au trimis deja note către Directorat și sigur cei care lucrează în producție vor beneficia de acest spor”, a spus Rușeț. Pentru muncitori, sporul de producție este de o mie de lei brut/lună.

Vizualizări: 5,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: