Directorii din CEO, evaluaţi

Moment de bilanţ pentru conducerea Complexului Energetic Oltenia. Adunarea Generală a Acţionarilor va discuta, luna viitoare, despre activitatea membrilor din Directoratul companiei şi din Consiliul de Supraveghere. Şefii directorilor din CEO vor să verifice dacă au fost îndepliniţi indicatorii de performanţă asumaţi pentru acest an.

Tocmai pentru că n-ar sta bine la acest capitol mulţi dintre directori, unele surse din cadrul companiei susţin că se urmăreşte reducerea indemnizaţiei pentru aceştia. Ion Ruşeţ, consilierul lui Sorin Boza, managerul companiei, a comentat aceste zvonuri, la Tele3: „Nu ştiu dacă a fost pe ordinea de zi a ultimei şedinţe reducerea indemnizaţiilor membrilor Directoratului şi ai Consiliului de Supraveghere. Nu pot nici să confirm şi nici să infirm. Ce ştiu eu este că va fi o Adunare Generală în luna decembrie, pe 17 sau 18 decembrie, care va discuta indicatorii de performanţă ai membrilor Directoratului şi ai Consiliului de Supraveghere”.

Cu toate că nu ştie dacă vreun director din CEO ar vrea să demisioneze luna viitoare, Ruşeţ pune totul pe seama unor manipulări: „Speculaţii că un membru al Directoratului sau altul ar intenţiona să demisioneze, nu ştiu. Nu am purtat nicio discuţie cu dumnealor şi, până la urmă, sunt decizii cu caracter personal. Aceste informaţii vin într-un ansamblu mai mare de manipulare”. (A.A.)

Vizualizări: 3,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: