Directorii din Primăria Târgu Jiu, trimiși acasă

Mai mulți directori din Primăria Târgu Jiu au fost trimiși în izolare la domiciliu, la fel ca primarul Marcel Romanescu, pentru că au participat la aceeași ședință operativă cu salariatul Aparegio Gorj SA, confirmat cu noul coronavirus.

Este vorba de ședința operativă de luni, unde au fost și directorii Raul Chiriac, Marius Ionescu, Ionuț Jilăveanu, Alexandru Zaharia, Grigore Jianu.

Ședința a fost luni, 15 iunie, iar cei menționați au intrat în izolare vineri. Conducerea primăriei va fi asigurată de viceprimarul Aurel Popescu, pe perioada în care primarul Romanescu nu își poate exercita atribuțiile, adică până pe 29 iunie.

Potrivit unor surse, în izolare sunt și 40 de salariați de la Aparegio Gorj SA. Aceleași surse susțin că acolo au fost persoane cu simptome de Covid-19 care au intrat în concediu medical, fără a fi testate.

Direcția de Sănătate Publică face o amplă anchetă epidemiologică. Tot vineri a fost confirmat și un caz la penitenciarul din Târgu Jiu, un agent, și aici ancheta epidemiologică fiind una complexă. (A.A.)

Vizualizări: 5,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: