Viceprimar: O altă destinație pentru zonele open-space de la stadion

Spațiile comerciale de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu au rămas tot fără chiriași. Licitații au fost, însă nimeni nu s-a prezentat. Ultima licitație a fost organizată în această lună, fiind vorba despre 4 zone open-space, fiecare de 400 mp. Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, este de părere că nimeni nu se va prezenta la licitația acestor spații și recomandă să li se dea o altă destinație.

Unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Târgu Jiu a vorbit despre spațiile din interiorul arenei sportive. După eșecul licitației avute în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Aurel Popescu crede că o variantă bună ar fi mutarea angajaților Direcției Publice de Venituri din cadrul primăriei la stadion. Tot acesta spune că astfel de spații nu sunt de interes pentru firme.

”Din punctul meu de vedere, probabilitatea ca cineva să se prezinte la licitație este foarte mică. Nu cred că cineva o să vină și să dezvolte acolo birouri. În ceea ce mă privește cred că acele spații open-space ar fi fost foarte bune pentru a reorganiza direcțiile Primăriei Târgu Jiu. Un exemplu bun este acela al Direcției Publice de Venituri. Aici avem foarte birouri, oameni înghesuiți în tot felul de spații care ar putea fi schimbate cu un open-space într-un astfel de spațiu de la stadionul din oraș, cu o sală de așteptare modernă pentru cetățenii care vin să plătească taxe și impozite. O sală de așteptare cu un monitor, cu un mod de primite diferit. Cetățeanul să vină să-și ia un bon de ordin dacă este aglomerat, să aștepte într-o sală modernă. În ceea ce mă privește, sunt convins că cetățeanul ar aprecia acest lucru, chiar și angajații Direcției Publice de Venituri”, a spus viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, la Tele 3.

De asemenea, acesta a mai spus că cele mai căutate zone sunt cele din fața stadionului, fiind vorba despre spațiile comerciale, dar și hotelul cu spațiul pentru alimentație publică.

Următoarea licitație va avea loc după expirarea stării de alertă, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: