Directorii şcolilor din Gorj nu au ridicat rechizitele elevilor

Peste 12 000 de rechizite şcolare a dat Ministerul Educaţiei pentru elevii din judeţul Gorj în vederea începerii noului an şcolar.Chiar dacă o parte dintre acestea au ajuns la timp, unii dintre directorii de la şcolile din judeţ încă nu s-au prezentat la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a le ridica, timp în care cel mai probabil elevii dau vina pe Ministerul Educaţiei. 

 Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a trimis rechizite şcolare pentru peste 12 000 de elevi de la clasele I-VIII care studiază la şcolile din judeţul Gorj. „Am primit rechizitele în două tranşe, noi am informat toţi directorii de la şcoli. Nu s-au prezentat până în prezent, din diferite motive reprezentanţii şcolilor din Bîlteni, Albeni, Baia de Fier, Ioneşti, Slivileşti, Stejari şi Vladimir, iar alţii au luat numai o parte din ele”, a spus Cornel Toma, Inspector şcolar în cadrul ISJ

Una dintre şcolile care nu a ridicat rechizitele şcolare este şi cea din Bâlteni. Directorul spune ca a trimis un reprezentant în vederea ridicării însă IŞJ Gorj nu şi-a dat acceptul. „Am trimis pe 17 septembrie două maşini ca să ia rechizitele însă nu ni s-au acordat. Nu ştiu exact de ce. Cred că este vorba despre lipsa unor documente. Vom merge mâine să le luăm”, a comentat Constantin Deaconescu, directorul şcolii din Bîlteni.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: