Directorul de la Camera Agricolă „bombarda“ maşinile cu roşii

Alin Petrică, directorul Camerei Agricole Gorj, este indulgent cu micuţul său. Acesta se amuză de greşelile copilului deoarece şi el la vârsta copilăriei făcea trăsnăi de care acum îşi aminteşte cu zâmbetul pe buze.

Alin Petrică, directorul Camerei Agricole Gorj, îşi preia sarcinile familiale imediat după sfârşitul programului de lucru. Cel mai mult timp îl dedică fiului său în vârstă de numai doi ani. În fiecare după-amiază cei doi joacă fotbal, micuţului plăcându-i foarte mult mingea. Alin Petrică este un tată indulgent şi se amuză de fiecare dată când băieţelul face câte o prostioară. La vârsta de 35 de ani, directorul Camerei Agricole, îşi aminteşte cu plăcere de anii copilăriei sale când făcea fel şi fel de trăsnăi. “Copil fiind cel mai mult îmi plăcea să bombardez maşinile care circulau pe strada, din faţa stadionului, cu roşii. Locuiam la casă şi aveam un solar şi o grădină de legume, aşa că în permanenţă aveam roşii. Împreună cu alţi trei prieteni ne făcusem un obicei ca în fiecare seară să bombardăm maşinile. Stăteam ascunşi după nişte tui şi făceam întrecere care ocheşte mai multe autoturisme aflate în treacăt. Toate bune şi frumoase până într-o zi când un şofer a oprit, l-a prins pe unul dintre prietenii mei şi l-a urecheat bine. Ba mai mult a venit şi acasă la părinţi care nu au ezitat să-i mai aplice o corecţie. De atunci m-am speriat şi am renunţat la această a activitate”, a declarat Alin Petrică.

PREMII

Alin Petrică a fost pasionat de tenisul de câmp. Pe perioada cursurilor gimnaziale a obţinut foarte multe premii atât la nivel judeţean cât şi la nivel naţional. Nici acum, directorul Camerei Agricole nu a renunţat la sport. “În fiecare zi de miercuri, la ora 20.00, joc fotbal pe stadion împreună cu prietenii mei. Mi-am făcut un obicei şi îmi este greu să renunţ la el. În plus sportul mă ajută să-mi menţin condiţia fizică”, a precizat Alin Petrică.

DRUMEŢII

Lui Alin Petrică îi plac foarte mult şi drumeţiile pe munte. După ce a vizitat masivele Parâng şi Retezat, îşi doreşte să ajungă pe Vârfurile Moldoveanu şi Negoiu. “Îmi place foarte mult muntele. Periodic, fac trasee de câte o săptămână, cu cortul. După ce am vizitat Austria, Ungaria, Germania şi Franţa am ajuns la concluzia că în România sunt locuri mult mai frumoase, dar care sunt necunoscute din cauză că nu au fost promovate”, a spus acesta.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: