Primarul Moșoiu merge de două ori pe lună la mall

Primarul Vasile Moșoiu, cel care se află în fruntea comunei Drăguțești, este un om căruia viața i-a adus numai surprize plăcute. Nu numai că ocupă funcția de primar, dar Moșoiu este înainte de toate un om de afaceri renumit în Gorj. Deține un prestigios lanț de magazine, iar soția sa este cea care se ocupă de afacerile familiei. Cu o asemenea avere, nici nu e de mirare că primarul comunei Drăguțești a văzut până la ora actuală întreaga Europă și plănuiește un concediu și în America.

Vasile Moșoiu ocupă funcția de primar al comunei Drăguțești de trei ani după ce anterior fusese administrator la două societăți din mediul privat care mai funcţionează și astăzi. Mândru de toate realizările din comună, Moșoiu consideră că nu e nimic rău ca un primar să aibă și propriile afaceri, cu atât mai mult cu cât sunt și de succes. ”Atâta timp cât omul vede că faci ceva tu ca primar și pentru el, pentru comuna în care locuiește, nu văd de ce nu poți să fii și tu un om de afaceri. Eu recunosc că am activități diversificate, am prima franciză din România la pantofii Leonardo, de zece ani, am o agenție de turism, două spălătorii auto, spații închiriate, o firmă de transport, la toate e administrator soția mea pe perioada cât sunt eu primar ”, a declarat Vasile Moșoiu.

Cu o asemenea avere, Moșoiu nici nu concepe să nu își ia câte două concedii pe an, unul în țară, altul în străinătate. ”Am vizitat toată Europa, Deși îmi e un pic teamă de avion, am mers totuși. Am vizitat Maroc, Turcia, în insula Corfu o să plec în scurt timp. Mai vreau să vizitez America. În rest, la mall îi duc pe cei mici de două ori pe lună”, a mărturisit primarul Moșoiu.

Moșoiu: ”Îmi place să fiu curat, aranjat, parfumat”

Tată a doi copii, un băiat și o fetiță, Moșoiu spune că are un mare respect pentru copii și bătrâni. Acesta spune că una dintre marile pasiuni a rămas sportul pe care îl practică ori de câte ori are ocazia. „Îmi place să fac sport, îmi plac plimbările. Ce să vă mai spun, îmi place să fiu curat, aranjat, parfumat. În funcția asta nu poți arăta oricum, de felul meu sunt o persoană educată”, a mărturisit Vasile Moşoiu.

POLITICĂ

Vasile Moșoiu mărturisește că în ultimul timp a lăsat-o mai moale cu politica însă nici nu se gândește să nu candideze în 2012. ”M-am dedicat mai puțin politicii, însă asta nu înseamnă că mă gândesc să nu mai candidez, nici nu poate fi vorba”, a declarat Vasile Moșoiu.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: