Directorul Poliţiei Comunitare, acuzat că îşi terorizează angajaţii

O parte din poliţiştii comunitari din Târgu Jiu aduc grave acuzaţii directorului Ion Tudor! Mai exact îl acuză de faptul că în cadrul Poliţiei Comunitare vor rămâne angajaţi numai prietenii şi rudele acestuia. Scandalul a început de cand s-au anunţat disponibilizări.

Preşedintele sindicatului Pro Lex din cadrul Poliţiei Comunitare spune că este terorizat de Ion Tudor de când a format un grup de 80 de poliţişti comunitari şi s–au afiliat sindicatului Pro Lex. Preşedintele acestui grup a luat hotărârea de înfiinţare a Sindicatului când a văzut o posibilă listă de disponibilizări, din care reieşea că vor rămâne în cadrul Politiei Comunitare numai rudele şi prietenii apropiaţi ai directorului Ion Tudor.

“Pe toţi cei care facem parte din sindicat ne terorizează“

“De când am înfiinţat acest sindicat, ne terorizează. Eu nu mai pot nici măcar să vorbesc să vorbesc cu colegii mei, pentru că imediat sunt sancţionat. Probabil le este frică să nu vină în cadrul sindicatului şi alţi membri. De când a început acest scandal mi-a schimbat şi zona de patrulă. Până acum eram în centru, acum m-au mutat pe centura de la CET, unde nu ştiu cum voi face faţă deoarece sunt singur şi traseul este destul de mare“, spune Aurelian Chiriţoiu, preşedintele sindicatului Pro Lex.

La acest sindicat s-au afiliat 80 de poliţişti comunitari cărora le este frică de faptul că vor fi disponibilizaţi pentru că s-au răzvrătit. “De când s-a aflat că fac parte din acest sindicat am primit numeroase sancţiuni disciplinare, fără niciun motiv întemeiat. Dar toate abuzurile pe care le face Ion Tudor le-am sesizat la Bucureşti la ministrul Blaga“, a spus un alt poliţist comunitar.

Astăzi se află lista disponibilizaţilor

Directorul Poliţiei Comunitare nu îi bagă în seamă pe cei care fac aceste acuzaţii şi spune că nu are de ce să îşi facă griji pentru nu a făcut nimic ilegal. Mai mult spune despre subordonaţii săi că nu ştiu nici să scrie, dar să îşi mai facă şi sindicat. “În primul rând vă spun că acest sindicat nu există. I-am cerut lui Chiriţoiu acte care să dovedească ce spune, nu ne-a pus la dispoziţie nimic. Probabil celor care fac acest circ nu le place să muncească, iar dacă aşa stau lucrurile să plece. În plus această listă a celor care rămân la poliţie este inventată presă. Până acum nu s-a făcut nicio listă. Miercuri veţi cine va rămâne şi cine va pleca, deoarece va fi făcută publică lista oficială“, a declarat Ion Tudor.

Lista cu cei care rămân

Ziarul online de investigaţii GorjNews a publicat o listă a celor care nu vor fi disponibilizaţi din Poliţia Comunitară, pentru că ar fi rude sau prieteni cu şefii. Pe listă re regăseşte fiul directorului Ion Tudor, dar şi o serie de fini sau de prieteni. Nu lipsesc rude apropiate ale altor angajaţi ai Primăriei Târgu Jiu, dar Ion Tudor spune că nu ar fi nimic anormal ca aceştia să rămână angajaţi. „Ce să facă oamenii, să divorţeze ca să îşi păstreze serviciul?”, se întreabă Ion Tudor.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: