Catalog dispărut la Liceul Forestier

Un catalog de note a dispărut de la Liceul Forestier din Târgu Jiu!  Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a deschis o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca documentul să dispară şi cine este vinovatul.

Directorul adjunct al Liceului Forestier din Târgu Jiu, Olimpia Ruşescu, susţine că s-a aflat în concediu în momentul în care catalogul a dispărut, motiv pentru care nu are nici cea mai vagă idee cine l-a luat sau mai exact cine l-a pierdut. „Nu ştiu ce să vă zic, eu eram în concediu de odihnă când a dispărut catalogul. Aşteptăm să se termine ancheta pentru a vedea ce s-a întâmplat. Catalogul este de la clasa a IX-a”, a spus aceasta.

Poliţia pe urmele… catalogului

Atât poliţia cât şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au demarat cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de dispariţia catalogului. „Facem cercetări împreună cu poliţia, iar până nu finalizăm ancheta nu putem să ne pronunţăm în legătură cu ce s-a întâmplat la Liceul Forestier”, a precizat Justin Paralescu, inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.

Conducerea Liceului riscă demiterea dacă nu va apărea catalogul.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: