DISPĂRUTE!

 

Două minore semnalate că au plecat în mod voluntar şi nu au mai revenit până în prezent la domiciliu, sunt căutate de poliţişti.

 

 

La data de 19 august a.c., în jurul orei 18:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei SINESCU MARIOARA, în vârstă de 11 ani, din localitate.

Potrivit celor comunicate de membrii familiei, minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în data de 18 august 2012, în jurul orelor 16:00 şi nu a mai revenit până în prezent.

SEMNALMENTE

Înălţime 1.50 – 1.60 m, atletică, păr blond, tuns scurt, faţă ovală, ten deschis, ochii albaştri.

ÎMBRĂCĂMINTE

Tricou de culoare vernil, pantaloni de blue-jeans de culoare albastră, sandale din vinilin în culorile alb şi violet.

 

 

 

La aceeaşi data, în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orelor 15:00, VÎLCEANU MARIA ANISIA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la locuinţa mătuşii sale, din comuna Peştişani, spunând că va merge la tatăl său, în municipiul Târgu-Jiu, însă nu a mai ajuns acasă.

SEMNALMENTE

Înălţime 1.55 – 1.60 m, atletică, faţă ovală, ten deschis, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, ochi verzi.

ÎMBRĂCĂMINTE

Purta un tricou de gri închis, pantaloni scurţi de blue-jeans de culoare albastru deschis, iar în picioare, papuci.

 

 

 

Persoanele care pot da relaţii despre minore sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau 116.000.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: