Dispăruţi

La data de 27 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de un bărbat, de 42 de ani, din localitate, despre faptul că în ziua de 26.07.2015, fiica sa Chibac Lăcrimioara Bianca, de 14 ani şi 5 luni, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.  

lacramioara

La data dispariţiei minora purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare crem, o bluză de culoare neagră cu franjuri, iar în picioare purta o pereche de sandale cu trei catarame de culoare maro.    

Semnalmente: înălţime 1,60 - 1,65 m, greutate 45-50 kg, păr şaten scurt ondulat, faţă ovală, ochi căprui, constituţie atletică, prezentând arsuri la nivelul membrelor inferioare (talpa picioarelor).

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, împreună cu minora Chibac Lăcrimioara Bianca a mai plecat voluntar de la domiciliu şi minorul Kalo Csabi, de 12 ani, din aceeaşi localitate.

kalo

La data plecării minorul purta o pereche de blugi de culoare albastră, neavând alte obiecte vestimentare.

Semnalmente: înălţime 1,10 - 1,15 m, greutate 30-35 kg, păr brunet, faţă ovală, ochi căprui, constituţie atletică, prezentând arsuri la nivelul capului (partea dreaptă).

Cei doi minori sunt cunoscuţi cu plecări voluntare frecvente de la domiciliu.

Persoanele care pot da relaţii despre minori sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: