Disponibilizări la Oficiul Poştal Gorj

Aproximativ 20 de angajaţi de la Oficiul Poştal din Gorj vor fi daţi afară în următoarea perioadă. Disperaţi că îşi vor pierde locurile de muncă, oamenii au participat ieri la un protest la Bucureşti.

Cei 530 de angajaţi de la Oficiul Poştal din Gorj stau cu frica în sân până când vor afla dacă se găsesc pe lista neagră. Rezultatul îi vor afla abia la începutul lui septembrie. „Este o decizie luată, mi-e greu să dau acum date exacte pe fiecare judeţ, dar cred că din Gorj este vorba despre aproximativ 20 de posturi care vor fi reduse. Este vorba despre posturi din conducere, în special şi personal TESA”, susţine Ion Oţelea, secretar general în cadrul Federaţiei Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii (FSPC).

Împotriva acestor măsuri, ieri la Bucureşti a avut loc un miting al poştaşilor. De la Gorj au participat25 de oameni. „Este vorba despre 15 angajaţi din cadrul poştei şi alţi 10 care li s-au alăturat pentru a le susţine cauza, deşi fac parte din alt sindicat. Personal nu cred că este nevoie de disponibilizări, atâta timp cât la nivel de Gorj cel puţin, s-a înregistrat profit şi nu s-a mers pe pierdere”, susţine Marius Măceşanu, preşedinte BNS Gorj,

TERMEN

Compania Naţională a cerut Oficiului Poştal Gorj normarea pe lunile aprilie şi mai urmând ca în luna august să ia o decizie cu privire la numărul persoanelor care vor pleca acasă. La nivel naţional, din sistem vor fi disponibilizaţi peste 2.000 de angajaţi.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: