Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Distincție pentru medicul Beuran de la UCB

Medicul gorjean Mircea Beuran va primi titlul de Doctor Honoris Causa Magna cum Laude din partea Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Decizia a fost luată de Senatul Universității în ședința din 19 decembrie 2019.

Mircea Beuran s-a născut la 5 iunie 1953, iar în prezent este chirurg la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Pe lângă practicarea chirurgiei, acesta este şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. 

Recent, medicul a fost implicat într-un scandal la nivel național, după ce o pacientă a luat foc pe masa de operație. Beuran a explicat că a ajuns la spital după producerea incidentului. Cazul a fost preluat de procurori. Ministerul Sănătății, Serviciul de Investigaţii Criminale de la Poliţia Capitalei, reprezentanții Colegiului Medicilor din Bucureşti, dar şi cei ai Spitalului Floreasca au deschis anchete pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

Vizualizări: 3,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: