Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Divizarea CE Oltenia ar putea fi asimetrică

Complexul Energetic Oltenia va intra anul viitor într-un proces de divizare, pentru a separa termocentrala Craiova II. Deși în primă fază s-a vorbit de o divizare simetrică a companiei, în sensul înființării a două societăți care să aibă aceeași structură a acționariatului, acum este luată în calcul o divizare asimetrică.

Asta după ce Fondul Proprietatea ar fi spus că nu vrea să facă parte din acționariatul firmei care preia termocentrala din Craiova, ci să primească mai multe acțiuni la CE Oltenia.

Astfel, acționarii au aprobat alocarea a 675.000 de lei pentru contractarea unei firme de consultanță, în vederea organizării procesului de divizare, simetrică sau asimetrică, după cum se precizează într-un document al companiei.

Vizualizări: 4,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: