Diviziile din CEO, desfiinţate. Ce rol mai au directorii selectaţi!

Decizie extrem de importantă pentru Complexul Energetic Oltenia, luată pe ascuns. În februarie, conducerea CE Oltenia a încercat să mute sediul companiei din Gorj în Bucureşti, iar acum, la câteva luni distanţă, Consiliul de Supraveghere decide schimbarea modului de conducere prin desfiinţarea diviziilor din companie. Decizia ar fi fost luată în ultima şedinţă a Consiliului de Supraveghere, dar ea va fi definitivă în şedinţa din data de 6 decembrie.

Despre acest subiect a scris şi ecopolitic.ro. Publicaţia susţine că actualii directori de divizii vor fi coordonatori, membri în Directorat.
În acest moment, directori de divizii selectaţi în baza OUG 109 sunt: Daniel Antonie la Divizia Minieră, Laurenţiu Ciobotărică la Divizia Financiară, Sorin Boza la Divizia Strategie Dezvoltare şi Bogdan Popescu la Divizia Energie. Dar în Directorat mai este un membru, Ovidiu Bălăcescu, director care nu este recrutat de firmă de specialitate şi nici nu răspunde de vreo divizie.
Pe surse se spune că aceştia vor deveni membrii Directoratului, fără divizii. Potrivit unor surse sindicale, aceştia vor fi coordonatori iar aceste domenii - financiar, minerit, energie şi strategii de dezvoltare - vor fi conduse de peroane din afară.
Este practic situaţia despre care s-a mai spus, şi anume că CEO va fi condus din Bucureşti. Iniţial s-a încercat aducerea unor bucureşteni la CEO (n.r- Petra Pătraşcu, Daniel Dragomir, Radu Pop), dar a fost eşec total.

Vizualizări: 5,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: