DJ Stănoiu, bătut la Motru pentru că nu a vrut să pună manele

Marian Stănoiu, o voce cunoscută a radiourilor locale, DJ la un club din Motru, s-a ales cu răni după ce a fost bătut de un bodyguard pentru că a refuzat să pună manele. Stănoiu a obţinut certificat medical din care rezultă că are nevoie de 9 zile de îngrijire medicală. Drept urmare, acesta va face plângere la Poliţie şi Parchet, cerând să se ancheteze evenimentul din week-end-ul trecut.

DJ-ul Marian Stănoiu a povestit la Tele 3 cum a fost bătut până nu a mai ştiut de el chiar de un bodyguard al clubului din Motru unde punea muzică. Sâmbătă noaptea fiind într-un club din Motru, spre dimineaţă, pe la ora 5, unul din bodyguarzii clubului, probabil plătit ca să-i apere pe cei aflaţi în acel club şi să ofere siguranţă participanţilor la distracţie, a venit la pupitrul meu şi mi-a spus să pun manele. „Am întrebat administratorul dacă punem manele şi mi-a răspuns prin mesaj, pe care-l am pe telefon, să nu pun manele. Să pună manele, dacă vrea, după ce plecaţi voi. Nu se ascultă manele în acel club. I-am spus, uite administratorul a spus să nu punem manele. Atunci acel bodyguard m-a tras pe hol, mi-a dat pumni la coaste. Când m-a strâns de gât am picat inconştient, nu mai aveam aer. Şi-a înfipt mâna în gât şi m-a lipit de perete. M-am trezit pe jos, în baie, a şters cu mine pe jos. Am fost la urgenţă. Nu mai puteam să înghit nici saliva“, a povestit acesta.

Stănoiu a mai spus că martor la toată bătaia din baia clubului din Motru a fost un angajat de la o firmă de pază, Team Guard, care avea grijă ca acel bătăuş să nu fie deranjat în timp ce-l lovea cu pumnii pe Stănoiu. „Era cu spatele în uşa de la baie şi nu lăsa pe nimeni să intre. Se uita ca la cinematograf“, a spus Marian Stănoiu. L-a întrebat după aceea de ce nu a intervenit să-l apere. „Mi-a spus că e naşul lui, că e beat şi că dacă e beat nu te mai înţelegi cu el“.

Stănoiu mers la Medicină Legală şi a obţinut certificat medico-legal din care rezultă că are nevoie de îngrijiri medicale. „Voi lua legătura cu un avocat să-i dau acea documentaţie de la spital, după care voi depune plângere la Parchet, Poliţie, împotriva acelui bodyguard. Am înţeles că are titlul de cel mai bun bodyguard pe 2012, e destul de cunoscut în Motru“, a mai povestit Stănoiu. Deşi pune muzică în cluburi de mulţi ani, Stănoiu spune că este prima dată când i se întâmplă. Romică, aşa cum este cunoscut în oraş bodyguardul, l-a ameninţat că, dacă va fi dat afară, îl va bate din nou. „Dacă cumva îl va da afară va veni după mine la Târgu Jiu şi-mi arată e cine este“, a spus Stănoiu.

marian_stanoiu

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: