Soţia şi fiica unui gorjean, dispărute la Bruxelles

Un bărbat din Turburea este extrem de supărat zilele acestea după ce soţia sa şi fiica de doi ani sunt de negăsit încă de la începutul săptămânii trecute. Marian Constantin Cojocaru lucrează de ani buni în capitala Uniunii Europene şi spune că recent tocmai reuşise să îşi închirieze propria casă în care să stea împreună cu soţia şi fata. El povesteşte că lunea trecută, când s-a întors de la muncă, el lucrând în construcţii, şi-a găsit casa goală. Doar câteva haine ale fetiţei lipsesc, în rest inclusiv încălţămintea este la locul ei, soţia plecând, cel mai probabil, cu 500 de euro.

Omul s-a dus glonţ la Poliţie şi a anunţat dispariţia lor, dar fără vreun efect, ceea ce l-a determinat să apeleze şi la reţelele de socializare, alertându-şi prietenii. „Am pus poze cu ele pe Facebook, dar şi în staţiile de metrou de aici din Bruxelles. Am apelat la taximetrişti şi au poza lor în parbriz, am mers eu cu poza lor pe stradă şi am întrebat de ele. O vânzătoare de la un magazin din cartier mi-a spus că a zărit-o pe soţie, că îi părea cunoscută, dar nu a putut să îmi spună prea multe. Parcă au intrat în pământ. Am fost şi la Poliţie, mi-au cerut să mai aştept 24 de ore până să depun plângere, am aşteptat, am depus plângere şi tot nimic. Am fost asigurat însă că soţia e dată în urmărire naţională şi internaţională şi că nu poate trece prin vamă fără să nu fie observat acest lucru. Nu am nici cea mai mică ideea unde ar putea fi şi ce ar putea face. Mă îngrijorează soarta fetiţei pentru că, până la urmă, soţia e matură, poate să facă ce vrea, dar mi-e teamă să nu fi căzut în plasa unor grupări din astea de traficanţi. Pe aici sunt multe reţele din astea şi iau în calcul orice variantă”, spune Cojocaru.

Soţia sa, Tania, este de loc dintr-un sat din apropiere de Turceni, dintr-o familie numeroasă, bărbatul spunând că fraţii şi surorile acesteia sunt şi ei îngrijoraţi de soarta ei. Cojocaru dă asigurări că femeia nu avea motive să plece de la el şi, eventual, să fugă fără să spună nimic nimănui. „Ea mai are o fetiţă în Gorj, de vreo 6-7 anişori, pe care a abandonat-o de mică, dar acum de fetiţa noastră părea foarte ataşată. Eu mă gândesc şi că poate s-o fi dus după alt bărbat, mă gândesc la orice variantă, dar pe mine mă interesează soarta fetiţei, nu neapărat a ei. Ea era toată ziua la telefon când cu mine, când cu mama la ţară, la Turburea. Era pe Facebook, comenta pe acolo, acum parcă a intrat în pământ. I-am lăsat mesaje, ea nu mi-a răspuns la ele. Ceva nu e în regulă şi de asta mă tem să nu li se fi întâmplat la amândouă ceva rău. Au trecut atâtea zile şi eu nu ştiu nimic de ele, iar asta mi se pare cel mai greu de suportat”, spune gorjeanul rămas singur la Bruxelles.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: