Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

DNA, descindere la Primăria Capitalei

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2020 – 2021, transmite instituţia.

„În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii la 3 instituţii publice situate în municipiul Bucureşti. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”, se arată în comunicatul DNA.

Primarul Nicuşor Dan a confirmat joi, într-o conferinţă de presă, prezenţa procurorilor în Primăria Generală a Capitalei, precizând că este vorba de o cauză privind resursele umane, şi că a fost informat că se vor ridica documente.

Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: