Doar 3 promovați din 59 de candidați. Locurile de asistent medical au rămas neocupate!

Candidați mulți, rezultate dezamăgitoare! Aproape 60 de persoane s-au înscris la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru ocuparea a 7 posturi de asistent medical debutant. După cele două probe ale concursului doar 3 candidați au reușit să fie declarați „Promovați”. Deși concursul a fost anulat, din cauza unor tentative de fraudare, și reluat câteva zile mai târziu, și a doua oară au existat situații care pun sub semnul întrebării corectitudinea acestor examene.

59 de candidați au concurat pentru cele 7 posturi de asistent medical debutant. Concursul a mai fost organizat în urmă cu doar câteva zile, dar a fost anulat după ce un candidat a sesizat, într-o contestație, că o persoană aflată în sala de examen a fost prinsă cu două telefoane mobile, iar comisia a continuat proba scrisă. Din cei 59 de candidați, doar 4 au primit din partea celor care au corectat lucrările, un punctaj de trecere.

Declarat admis...după contestație

Suprinzător este faptul că unul dintre candidați a reușit să obțină un punctaj de trecere abia după ce a depus contestație. Conform, informațiilor publicate pe site-ul spitalului, după contestație, candidatul a fost notat cu 51 de puncte și a reușit să treacă de proba scrisă. În anunț nu sunt precizări referitoare la primul punctaj primit de respectivul candidat.

Astfel, la interviu, cea de-a doua probă din concursul pentru ocuparea celor 7 posturi de asistent medical debutant, au intrat 5 persoane. Dintre acestea, una a obținut 100 de puncte, semn că a dat răspunsuri perfecte, iar alte două persoane au obținut 92, respectiv 62 de puncte. Doi candidați au fost declarați respinși, după ce nu au reușit să obțină minimul de 50 de puncte. Toți participanții la concurs au ales coduri de identificare, în locul numelor, astfel că nu se știe dacă printre cei respinși se află și persoana care inițial, la proba scrisă, a primit un punctaj sub limită, iar la contestație, lucrarea i-a fost notată cu 51 de puncte.
De altfel, și rezultatele probei interviu pot fi contestate astăzi, 23 septembrie, până în ora 13:30.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: