Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doar două zile libere pentru mineri

Minerii din Complexul Energetic Oltenia se vor bucura de mai puține zile libere decât în alți ani. În pragul sărbătorilor, au fost anunțați oficial că vor fi liberi pe 25 decembrie, adică în prima zi de Crăciun, și pe 1 ianuarie. În ajunul Crăciunului și pe 31 decembrie, se va lucra doar în primul schimb. În ce privește activitatea din termocentrale, aici activitatea va fi neîntreruptă.

Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei, a anunțat programul minerilor pentru sărbătorile de iarnă. Prima zi liberă va fi de Crăciun. “Ne pregătim pentru sărbătorirea Crăciunului și a Anului Nou. În această perioadă, este liber pentru toți salariații, în ziua de Crăciun, ultimul post lucrat va fi pe 24 decembrie pentru cei din zona minieră și transport cărbune și vor reveni pe 26. De asemenea, pe 31 decembrie, se va lucra doar în schimbul unu, urmând să revină la lucru colegii noștri în data de 2”, a spus Ion Rușeț.

În schimb, energeticienii vor lucra la foc continuu și de sărbători. „În ceea ce privește activitatea de lucru în termocentrale, aceasta este în foc continuu conform graficelor de lucru”, a mai adăugat Ion Rușeț.

În luna decembrie, toți angajații companiei au primit câte o primă în valoare de 1.300 de lei sub formă de tichete cadou. 

Vizualizări: 4,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: