Gorjenii se pregătesc pentru vacanțe romantice

Agențiile de turism vin cu noi oferte pentru gorjenii dornici de distracție. De această dată, tinerii îndrăgostiți vor avea parte de momente unice în stațiunile Sinaia, Poiana Brașov sau în Maramureș.

Șeful unei agenții de turism din municipiul Târgu Jiu, Virgil Dănăricu, spune că în această perioadă turiștii au început să își facă rezervări.  Cele mai căutate destinații sunt Băile Felix și Călimănești-Căciulata.

”După această perioadă grea pe care am avut-o și încă mai este, pot să vă spun că turiștii au mai început să vină pentru programări. Sunt făcute deja rezervări pentru Băile Felix, Călimănești-Căciulata. De asemenea, pentru sărbătorile care se anunță în februarie, fiind vorba despre Ziua Îndrăgostiților, aici avem la Sinaia, Poiana Brașov, Maramureș și Bușteni. Așteptăm și Târgul de Turism care va fi virtual, dar sperăm să avem oferte deosebite pentru litoral. Pentru un sejur la Sinaia, prețul pleacă de la 1.500 de lei de persoană”, spune Dănăricu.

Pachete turistice sunt și pentru cei care vor să plece în țările calde. Pentru un sejur de 7 zile în Maroc, prețul pleacă de la 480 de euro de persoană, fiind inclus transportul, cazarea și masa all-inclusive.

”Pentru extern avem programe pentru Maroc, pentru prima dată la noi în agenție. Pentru Maroc, oferta pleacă de la 480 de euro de persoană și include transportul avion dus-întors, 7 nopți de cazare cu all-inclusive. În acest preț sunt incluse și asigurările Covid-19”, a mai spus șeful agenției de turism.

Dănăricu speră ca pandemia să treacă repede, iar agențiile de turism să nu mai aibă de suferit.  

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: