Doar remiză la Motru. Două goluri anulate!

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc în meciul restanţă cu CS Baloteşti. Veniţi după patru eşecuri consecutive, gorjenii au avut meciul în mână, în prima repriză dominând clar mijlocul terenului şi având mai multe ocazii de a înscrie. Scorul a fost deschis rapid, în secunda 70, de către Adrian Şut, cu un şut de la 17 metri, după ce a plecat cu mingea la picior de la mijlocul terenului. Pandurii puteau să se desprindă pe tabelă, în min. 27, când Tudoran a trimis mingea în poartă, dar golul nu a fost validat.

Ilfovenii au avut primul şut pe spaţiul porţii abia spre finalul primei reprize. După odihnă, Baloteştiul are un gol anulat în min. 49, când Ovidiu Herea trimite de pe linia porţii în plasă un balon respins de Stanca. Arbitrul asistent a ridicat fanionul pentru offside. Douăzeci de minute mai târziu, acelaşi Ovidiu Herea, fost jucător la Pandurii, pătrunde în careu şi egalează cu un şut din 12 metri, plasat, pe lângă Stanca, aproape pe centrul porţii.

Echipa lui Adrian Bogoi nu a reuşit golul victoriei, iar în min. 93 pandurul Brian Lemac vede direct cartonaşul roşu, după ce loveşte cu capul în ceafă un adversar care întârzia repunerea balonului în joc.

S-a terminat 1-1, iar Pandurii rămâne pe loc retrogradabil în clasament, 19, cu 25 de puncte. Sâmbătă, Pandurii nu va face deplasarea la Satu Mare, câştigând la „masa verde” partida cu Olimpia, echipă desfiinţată în pauza competiţională.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: