Doar trei noutăţi la reunirea pandurilor

Pandurii Târgu Jiu s-a reunit luni fără noutăţi spectaculoase în lot dar şi fără mari absenţe. Doar trei jucători învoiţi au întârziat la reunire iar Martin Remacle a fost prezent dar nu s-a antrenat pentru că are oferte să pelce.

Lotul echipei Pandurii a fost convocat luni la baza proprie de pregătire de la Târgu Jiu. Chiar dacă nu toți jucătorii s-au prezentat la prima şedinţă de pregătire din acest an, lotul care s-a antrenat a fost destul de numeros şi a inclus o revenire, cea a lui Ovidiu Rasoveanu, dar şi doi fotbalişti aflaţi în probe.

La capitolul absenţi motivaţi s-a aflat columbianul Felipe Acosta, gambianului Bakary Jaiteh și polonezul Rafal Zaborowski, jucători care urmează să sosească în aceste zile şi să se pregătească cu echipa în cantonamentul de la Timișoara.

Martin Remacle, chiar dacă a fost prezent nu se regăseşte în lot pentru că nu s-a antrenat şi vrea să plece, iar Andrei Gal a cerut și el rezilierea contractului cu Pandurii.

Marcator a patru goluri în prima parte a campionatului, dar și a unor evoluții bune, mijlocașul de 23 de ani Martin Remacle are deja oferte avantajoase și nu va mai continua la Pandurii. Fundaşul Andrei Gal, pe care antrenorul Călin Cojocaru a mizat doar în trei din cele 15 etape, a cerut și el rezilierea contractului.

La capitolul noutăți, mijlocașul Ovidiu Rasoveanu a revenit la Pandurii, după periplurile, de un an, de la Campionii FC Argeș și CSM Reșița. Lotul prezent la reunirea echipei Pandurii: Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin, Leonard Aldescu – Nicolae Cotolan, Brandon Diau, Leonard Gheorghe, Keinus Bunga, Alexandru Cuţitoiu, Raul Cojocaru, Horaţiu Peia, Ludovic Erhard, Adrian Tănăsoiu, Andrei Pleşa, Andrei Dobre, Martin Remacle, Eduard Simionescu, Steven Goma, Sebastian Velcotă, Cătălin Vaida, Claudiu Moisie, Constantin Grecu, Gabriel Dodoi, Dieu Merci Luzemo, Marian Habet și Ovidiu Rasoveanu.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: