Floroiu: Vom avea altă față în a doua parte a sezonului

Oficialii de la Pandurii Târgu Jiu tot speră ca echipa să îşi revină măcar în partea a doua a sezonului. Directorul sportiv Camilian Floroiu se declară optimist şi  crede că echipa va avea o altă faţă în play-out, deşi nici în acest tur jocul nu a fost unul foarte slab.

Pandurii a reluat antrenamentele şi se pregăteşte de cantonament şi jocuri amicale. Lotul este cam acelaşi  care a plecat în vacanţă, absenţii fiind de fapt învoiţi din cauza zborurilor anulate sau a testelor Covid  de care sunt condiţionate acestea. ”Mai sunt câțiva jucători care o să ajungă în zilele următoare. Mă refer la cei care mai au probleme cu deplasarea și zborurile. Sunt şi trei jucători care și-au exprimat dorința să plece. Aștept să avem o discuție, pentru că încă n-am primit nimic pe adresa clubului pentru transferul lor. Să vedem în ce condiții vor să părăsească echipa și dacă e doar dorința lor sau este vreo ofertă concretă”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu, citat de liga2,ro, acesta precizând că se va mai renunţa la o parte dintre jucători: „Am încredere că, în mare parte, vom rămâne în aceeași formulă și garantat vom avea altă față în a doua parte a sezonului regulat. Avem prea mulți jucători, 36-38, jucători legitimaţi. Vom vedea câți își mai doresc să continue, dacă își mai doresc să fie împrumutați, pentru că ne dorim un lot de 25-26 de fotbaliști, nu mai mult”.

Lotul celor de la Pandurii este mai numeros decât ce s-a văzut la reunire, pentru că, pe lângă cei 25 prezenţi la reunire, mai sunt şi cei întârziaţi din cauza zborurilor sau cei cu probleme medicale.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: