Reunire fără prea multe noutăţi la Pandurii

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au revenit de luni la antrenamente în vederea pregătirii părţii a doua a actualului sezon. La primul antrenament al anului au fost prezenţi cei mai mulţi componenţi ai lotului care au evoluat şi anul trecut, fără prea multe surprize sau noutăţi.  

 Pandurii Târgu Jiu a avut programată luni reunirea lotului şi primul antrenament din noul an. La reunire au fost prezenţi majoritatea componenţilor lotului, lipsind doar o parte dintre  jucătorii străini care au fost învoiţi pentru că nu au putut ajunge la timp la primul antrenament. Marţi este aşteptat să se alăture lotului jucătorul polonez Rafal Zaborowski, care a fost învoit o zi, iar vineri va ajunge în ţară şi columbianul Felipe Acosta, acesta urmând să se alăture echipei la finalul săptămânii, în cantonamentul de la Timişoara, a informat site-ul oficial al gorjenilor.

După ce s-au reunit, jucătorii prezenţi la baza de pregătire a echipei Pandurii, au efectuat un prim antrenament, pregătirea urmând să fie efectuată la Târgu Jiu până la plecarea în cantonament.  

Jucătorii care au fost prezenţi la reunire au fost portarii Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin şi Leonard Aldescu precun şi jucătorii:  Alexandru Vasilescu, Nicolae Cotolan, Brandon Diau, Leonard Gheorghe, Keinus Bunga, Alexandru Cuţitoiu, Raul Cojocaru, Horaţiu Peia, Ludovic Erhard, Adrian Tănăsoiu, Andrei Pleşa, Andrei Dobre, Martin Remacle, Eduard Simionescu, Steven Goma, Sebastian Velcotă, Cătălin Vaida, Claudiu Moisie, Constantin Grecu, Gabriel Dodoi, Dieu Merci Luzemo şi Marian Habet. Alături de aceştia s-a aflat la pregătire şi fostul component al lotului, Ovidiu Rasoveanu, dar şi doi jucători aflaţi în probe.

Deşi a fost prezent la reunire, belgianul Martin Remacle nu s-a antrenat, acesta urmând să se despartă de echipa gorjeană.

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: