Universitatea Craiova rămâne fără victorie în 2021

Meciul din etapa a 17-a a Ligii 1 dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-1. Oltenii rămân fără victorie în meciurile oficiale din acest an,  aceasta fiind a reia remiză la rând pentru Universitatea Craiova și al patrulea meci consecutiv fără succes în Liga 1.

Astra Giurgiu și Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în meciul disputat luni seară, în etapa cu numărul 17 din Liga 1, pe Stadionul „Marin Anastasovici”. Sousa a deschis scorul pentru Astra, în minutul 18, după o lovitură liberă executată perfect de către Constantin Budescu, în fața porții. Oltenii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, prin reușita lui Alex Cicâldău, care a închis jocul la scorul de 1-1 și a devenit noul golgheter al Universității Craiova, cu 7 goluri înscrise în acest sezon, depășindu-l pe Elvir Koljic, jucător care se recuperează după accidentare.

Astra Giurgiu a suferit o pierdere importantă în cadrul acestei partide. Portarul David Lazar s-a accidentat în minutul 18, după o degajare cu piciorul drept.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne la trei puncte în spatele primelor două clasate, FCSB respectiv CFR Cluj. Roș-albaștrii au însă cu un meci mai puțin. Este a reia remiză la rând pentru Universitatea Craiova și al patrulea meci consecutiv fără succes în Liga 1.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: