Remacle a fost prezent la reunire, dar va părăsi Pandurii

Pandurii s-a reunit luni la Târgu Jiu, iar printre jucătorii prezenţi s-a numărat şi belgianul Martin Remacle. Cel mai bun jucător al gorjenilor din prima parte a sezonului are oferte de a pleca şi, cel mai probabil, nu va mai evolua la Târgu Jiu în acest an.

Considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători ai gorjenilor de la Pandurii în prima parte a campionatului, Martin Remacle are oferte şi ar putea părăsi echipa din Târgu Jiu în această iarnă. Mijlocaşul belgian a impresionat în aproape toate meciurile în care a jucat în acest sezon, fiind şi printre cei mai buni marcatori ai echipei.

Antrenorul Călin Cojocaru a recunoscut că e posibil să plece din lotul actual doar belgianul Martin Remacle şi a precizat că ar mai dori să facă și câteva transferuri: ”Sunt ceva oferte pentru Remacle. În rest, îi aștept pe toți băieții să revină la pregătire. Mai vrem să aducem doi-trei jucători”. Cu câteva mici excepţii, cauzate de întârzieri sau câteva învoiri de o zi sau două, majoritatea jucătorilor s-au aflat la reunirea de luni a lotului.

În ceea ce îl priveşte pe belgianul Martin Remacle, acesta a fost prezent la reunire dar nu s-a antrenat alături de colegi, el declarând că vrea să plece la o altă echipă. Remacle are 13 meciuri jucate pentru Pandurii, în toate fiind integralist, și a înscris patru goluri, în meciurile cu CS Mioveni (1-2), CSM Reșița (2-1), Ripensia (1-2) și FK Csikszereda (1-1). Gorjenii au 14 goluri înscrise în total în acest sezon în care au acumulat doar 7 puncte. Remacle e al doilea golgheter al echipei Pandurii în acest sezon, după Gabriel Dodoi, care are cinci goluri înscrise în 9 jocuri.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: