Doi bărbaţi reţinuţi pentru omor

2 tineri, suspecţi în cazul privind moartea violentă a unui bărbat de 62 ani, din comuna Dănciuleşti, au fost reţinuţi pe timp de 24 de ore. Urmare a activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti ai I.P.J. Gorj, sub cordonarea unui procuror criminalist, s-a constatat că cei doi au aplicat lovituri repetate victimei, care au condus la decesul acesteia.

În dimineaţa zilei de vineri, 7 octombrie a.c., poliţişti ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Dănciuleşti, sat Dănciuleşti, judeţul Gorj, despre faptul că l-a găsit decedat pe vecinul său, T.D., de 62 ani.

Victima, găsită chiar în apropierea locuinţei sale, prezentă multiple leziuni în zona capului. Existând suspiciunea săvârşirii infracţiunii de omor, la nivelul I.P.J. Gorj s-a constituit o echipă operativă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, specialişti criminalişti, medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, s-a stabilit că suspecţi ai agresiunii sunt M.V., de 20 ani şi C.I.D., de33 ani, ambii din comuna Dănciuleşti, judeţul Gorj.

Procurorul de caz a dispus reţinerea celor doi suspecţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi introducerea acestora în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj. Astăzi, 8 octombrie, cei doi suspecţi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, Tribunalului Gorj. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care a fost comisă infracţiunea şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: