Doi candidaţi la şefia Centrului „Brâncuşi”

Două persoane îşi dispută şefia Centrului „Brâncuşi” din subordinea Primăriei Târgu Jiu. Este vorba de actualul director interimar Adina Andriţoiu şi de un profesor de la Universitatea „Constantin Brâncuşi”, Marius Turcitu.

Termenul de depunere a proiectelor de management pentru Centrul de Cultură „Constantin Brâncuşi” a expirat. Dacă despre intenţia Adinei Andriţoiu, actualul director interimar, de a depune un proiect de management pentru următorii patru ani se ştia, candidatura lui Marius Turcitu a fost o surpriză. Acesta este cadru universitar la UCB, dar şi artist plastic. Turcitu a fost implicat la un moment dat şi într-un scandal de presă, când un student l-a acuzat pe profesor că l-a agresat fizic şi verbal.

Proiectele de management vor fi notate de o comisie de specialitate, după care candidaţii vor susţine un interviu. Potrivit regulamentului stabilit de autorităţi, în perioada 6-11 noiembrie se va face analiza proiectelor de management, prima etapă, iar pe 19 noiembrie este ultima etapă de susţinere a proiectelor sub formă de interviu.

REGULAMENT

Pentru a putea fi admişi la interviu, candidaţii vor trebui să obţină cel puţin nota 7 pentru proiectul de management. Rezultatul concursului, pentru fiecare candidat, se obţine prin calculul mediei aritmetice a notelor obţinute pentru fiecare etapă. Este declarat câştigător candidatul care a obţinut media cea mai mare. În condiţiile în care mai mulţi candidaţi au obţinut medii egale, este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare notă la proiectul de management. Dacă nici unul dintre candidaţi nu va obţine cel puţin media 7, procedura de concurs se va relua în cel mult 30 de zile.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: