Doi copii au nevoie de tablete pentru școala online

Mobilizare pe Facebook pentru doi copii din comuna gorjeană Scoarța. Câțiva tineri le-au cunoscut povestea și vor să le dea o mână de ajutor, dar au nevoie de mai mult sprijin și din partea oamenilor cu suflet mare. Pe lângă faptul că nu au încă o căsuță doar a lor și stau într-o locuință pusă la dispoziție pentru o perioadă de o familie din localitate, copiii nu au nicio posibilitate să facă ore pe internet. Nu au nici tabletă, nici telefon ori internet.

Alexandru are 7 ani. Sora lui mai mare, Andreea, are 10. Sunt doi copii care locuiesc cu familia într-o casă pe care le-a pus-o la dispoziție o altă familie din comună.

Povestea lor a fost făcută publică de un tânăr care s-a decis să mobilizeze cât mai multă lume să ajute familia. Asta mai ales că cei mici nu au posibilitatea să face ore pe internet. Nu au un telefon, tabletă și nici televizor. Așa că fata este nevoită să meargă la vecini ca să afle ce lecții au făcut colegii ei online și ce teme are de făcut.

„O alta poveste de viata trista, dar cu un viitor frumos. Ne-am promis acest lucru. Atât cât putem. In familie, este și o prințesă de doar 2 ani și jumătate. Sofia Elena. O scumpete. Nevoile lor sunt multe, dar fără pretenții. Locuiesc în Scoarța, într-o casa data spre folosință de o familie cu suflet bun! Curățenia primează și îți dă acel simț, "acasă". Cine dorește sa ii viziteze, sa le spună o vorba buna sau sa le ducă câte ceva, sa nu aibă retineri. Ei chiar merita. Mama lor se numește Diana Ioana! 0736995282 este numărul mamei de telefon! Împreună reușim sa aducem zâmbete și voie buna”, a fost apelul lui Cătălin, un tânăr care, alături de alți gorjeni cu suflet mare, s-a mai implicat și în alte campanii caritabile pentru mai multe familii din județ.

Vizualizări: 3,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: