Tichete de masă pentru bătrânii din Gorj. Vezi cine beneficiază!

Bătrânii din județul Gorj vor primi câte un tichet de masă în valoare de 180 de lei lunar. Banii vor fi pe suport electronic, iar cei care au peste 75 de ani și au o pensie socială ori nu au un vreun adăpost vor beneficia de acest sprijin.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu, spune că au ajuns peste 4.000 de tichete ce urmează să fie predate către primării. De asemenea, au fost stabilitate și restaurantele de unde bătrânii pot mânca, fiind vorba despre 128 de astfel de unități.

”Acest program finanțat prin Ministerul Fondurilor Europene prinde contur și în județul Gorj. Au venit deja tichetele pentru 4.198 de beneficiari. Este vorba despre persoanele cu vârstă peste 75 de ani care au pensie socială mai mică de 800 de lei sau persoane fără adăpost. Astfel, în baza unui grafic bine stabilit, le vom împărți primarilor din județ. Sunt tichete sub formă de card electronic în valoare de 180 de lei pe lună. În județul Gorj avem aproximativ 128 de restaurante unde cetățenii pot merge cu acest tichet și să servească masa caldă”, a spus Corina Belteu. 

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: