Doi elevi din Gorj, infectați cu Sars-Cov2

Doi elevi din Târgu Jiu, respectiv Motru, au fost depistați pozitiv la Sars-Cov2. Ambele teste au fost confirmate, miercuri. Sunt primele cazuri de Covid 19 confirmate în unitățile de învățământ din Gorj de la reluarea cursurilor după vacanța de iarnă. Alți trei elevi sunt în carantină după ce au intrat in contact cu persoanele confirmate cu Sars-Cov2. 

Anunțul a fost făcut de Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Cei doi elevi confirmați cu Covid sunt din Târgu Jiu și Motru. 

"O elevă din Tg Jiu a fost confirmată cu virusul Sars-Cov2 în urma unui test PCR efectuat pentru o internare (fără legătură cu virusul). Un alt elev de la Motru, de asemenea confirmat pozitiv in urma testului PCR. În judet, avem 3 elevi carantinati, acestia fiind contacti directi ai unui membru al familiei depistat pozitiv", a transmis ISJ Gorj. 

Potrivit raportării transmise, miercuri, de inspectorii de sănătate publică, în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 23 de îmbolnăviri cu Covid 19 în județul Gorj. De la începutul epidemiei, peste 15 mii de gorjeni s-au infectat.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: