Doi fraţi şi-au văzut moartea cu ochii! Norocul lui Van Damme!

Doi fraţi din Băleşti au trecut joi prin emoţii teribile în timp ce veneau cu maşina spre Târgu Jiu. Pe o porţiune de drum drept, la intrarea în municipiu, unul dintre ei, aflat la volanul autoturismului, a încercat să facă o depăşire care însă nu i-a ieşit. Bărbatul spune că şoferul pe care voia să îl depăşească nu l-a lăsat să facă manevra respectivă, iar el a fost nevoit să se ducă direct în afara carosabilului pentru a nu lovi o altă maşină ce venea din faţă, pe contrasens.

Aşa a ajuns cu maşina mai întâi într-un pom de pe marginea şoselei, iar mai apoi în gardul unor localnici. Mihai Nanu e convins că avea timp să facă depăşirea pe care o dorea dacă i s-ar fi permis acest lucru, accidentul producându-se în condiţiile în care carosabilul era umed. „Aveam timp să fac depăşirea şi m-am băgat, normal, dar cel din faţa mea nu mi-a mai dat voie. Un nesimţit, pentru că au văzut şi cei care au oprit apoi în spatele meu şi mi-au dat dreptate. Plecasem cu fratele meu să ajungem la Târgu Jiu la un apartament, unde aveam o echipă de muncitori şi uite unde am ajuns, în gard. Bine că nu a fost mai rău. Eu trecusem jumătate de el și, legal, avea obligaţia să mă lase să îl depășesc, dar dacă nu a vrut, ce puteam să mai fac? Am zis să nu îl lovesc pe cel care venea pe contrasens că nu avea nicio vină”, a spus șoferul. Mașina condusă de acesta a făcut praf un corcoduş de pe marginea drumului, pomul atenuând impactul autoturismului cu o poartă metalică de la o locuință pe care a izbit-o totuși cu putere.

În maşină se afla şi fratele șoferului, Nicolae Nanu regretând că nu a apucat să îi ia numărul celui care nu i-a permis fratelui său să facă depășirea pe care o dorea. „Trebuia cocoșat mai rău ca Van Damme. Așa le trebuie ăstora, păcat că nu i-am reținut numărul. Eu eram pe bancheta din spate, că doar acolo merg și uite ce bine e, că dacă eram în față cine știe în ce stare eram acum. Dar dacă eu mă înscriu în depășire, lasă-mă tată să trec sau pune tu frână să mă duc eu, că de aia ai și frână la mașină. Eu am avut și un vis în noaptea asta, se făcea că băteam pe cineva cu o țeavă și uite că dădurăm cu mașina în pom și în gard. Am avut noroc, ca și Van Damme în filme, bine că am scăpat”, a spus bărbatul, care părea să fie un fan al faimosului actor al cărui nume l-a tot rostit.

Mașina celor doi frați a fost destul de avariată în urma impactului, bubuitura scoțându-i din case pe localnici. Oamenii au sărit cu răngile pentru a-i scoate pe cei din autoturism, frații rămânând inițial încarcerați. Un echipaj de descarcerare de la pompieri, precum și echipaje de prim ajutor de la SMURD și Ambulanță au venit la locul evenimentului, dar nu a mai fost nevoie de intervenția lor întrucât frații au refuzat să fie transportați la spital, chiar dacă unul dintre ei avea răni vizibile. Acum aceștia au rămas buni de plată, trebuind să își repare atât mașina, cât și poarta metalică distrusă, satisfacția lor fiind că nu au rănit pe nimeni mai grav, fiarele putând fi înlocuite.

Vizualizări: 4,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: