Doi gorjeni, omorâţi de copaci

Doi gorjeni au murit după ce au fost zdrobiţi de buşteni, în două localităţi ale judeţului. Într-unul din cazuri au intervenit şi procurorii pentru că ancheta a scos la iveală mai multe lucruri.

Marin Zamfir de 63 de ani din comuna Turcineşti a fost găsit fără suflare de către un localnic în apropiere de podul de la Turcineşti. În urma cercetărilor efectuate de către oamenii legii s-a stabilit că este vorba de un accident, un copac pe care bărbatul l-a tăiat a căzut peste el şi i-a zdrobit capul. Tragedia s-a întâmplat vineri după-amiază.

La scurt timp de la producerea acestei tragedii un alt gorjean a avut parte de aceraşi soartă. Dumitru U. de 42 de ani din Târgu Jiu a murit strivit de un copac. Nenorocirea s-a întâmplat la Muşeteşti unde bărbatul lucra la o exploatare forestieră. În acest caz inspectorii de muncă s-au deplasat la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment. George Romanescu, inspector şef ITM Gorj, a declarat că buşteanul a căzut peste bărbat, din cârligul unei maşini. Şoferul respectivei maşini îl ajuta pe decedat să încarce lemnul.

În acest caz au intervenit şi oamenii legii. „În urma primelor cercetări efectuate împreună cu reprezentanţii ITM Gorj, sub supravegherea unui procuror, s-a stabilit că Dumitru U. a fost accidentat de un arbore, care a scăpat din braţul unei automacarale de încărcare a materialului lemnos“, se arată pe nota de presă a Poliţiei Gorj.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: