Doi lideri politici se ameninţă între ei cu puşcăria

În urmă cu un an, când încă era premier și se confrunta cu o moțiune de cenzură după ce DNA îl trimisese în judecată, Victor Ponta îi transmitea lui Vasile Blaga o „profeție”, conform căreia aceiași oameni care au dorit doborârea lui de la Palatul Victoria îl vor îndepărta și pe el din politică. Lucrurile s-au adeverit fix la un an de zile, acum Ponta scriind pe Facebook vreo câteva motive pentru care și Alina Gorghiu ar trebui să aibă probleme cu justiția în perioada următoare, asta după ce lidera liberalilor amenințase cu dezvăluiri despre deputatul de Târgu Jiu.

Ponta a expus pe o rețea de socializare motivele pentru care şefa PNL, Alina Gorghiu, ar trebui să aibă o grămadă de dosare penale. Ponta spune că este vorba de motive pe care lumea le ştie deja şi anume: „1. Că ați luat o mulțime de contracte de consultanță juridică de la "Electrica" în vremea când erați și consiliera șefului AVAS Teodor Atanasiu (exact când lua și Sova de la același AVAS fără să fie consilier și fără să aibă "recomandarea" lui Bogdan Olteanu)! 2. Că ați fost arbitru la Camera de Comerț și Industrie a României numită de dl Președinte Mihai Vlasov (e adevărat tot la "recomandarea" lui Bogdan) - faptul că ați fost audiată pe ușa din spate în acest dosar nu cred că e ceva de durată. 3. Că ați rămas reprezentant în Biroul Electoral Central după ce toți ceilalți colegi deputați și senatori s-au retras fiind înștiințați că se află într-o situație clară de incompatibilitate (acum ANI nu poate să dea decizie, dar nici asta nu e decât o situație temporară). Și zău că mai sunt și altele. Înțeleg că doriți să faceți dezvăluiri despre activitatea Guvernului Ponta din 2013 - având în vedere că nu erați acolo (vă reamintesc nu din vina mea, ci din simplul motiv că cei din PNL nu vă considerau capabilă de o asemenea poziție!) vă recomand să îi întrebați întâi  pe ceilalți miniștrii PNL - știu sigur că nici ei nici eu nu am făcut nimic ilegal”, susține Ponta.

Replica Alinei Gorghiu: Am să vorbesc!
Şefa PNL susţine că Ponta o ameninţă de mult cu puşcăria, şi pe ea, şi pe alţi lideri liberali. "Eu, mai devreme sau mai târziu, am să vorbesc despre tot ce înseamnă Victor Ponta: egal Roşia Montana, KazMunaiGaz şi alte dosare în care domnia sa ar trebui să dea socoteală mai devreme sau mai târziu, dar nu este genul de campanie pe care eu să-l duc", a afirmat liderul PNL.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: