Doi mici acrobați din Herson au primit Golden Buzz de la Andra

Olya si Valera au obținut al patrulea Golden Buzz de la Românii au talent după ce au mers trei zile să ajungă din Ucraina până în București. Andra a fost cea care a apăsat butonul auriu, pentru cei doi copii din Ucraina.

Vineri seară s-a dat al patrulea Golden Buzz la Românii au talent pentru doi copii care sunt acrobați. Olya și Valera au uimit juriul și publicul printr-un număr de acrobație în aer iar Golden Buzz-ul le-a asigurat un loc în semifinala competiției. Numărul copiilor a fost extrem de spectaculos și apreciat deopotrivă de juriu și telespectatori. Olya și Valera au arătat un melanj de dans, gimnastică și acrobație pe o coardă suspendată, iar mișcările lor, perfect executate, au ridicat publicul în picioare.

Olya și Valera au vârste de 10 și 15 ani și sunt originari din orașul Herson. Pentru a-și demonstra talentul, ei și-au repetat momentul în orașe diferite și s-au întâlnit o singură dată în țara natală, din cauza războiului, care în curând va împlini un an. Cel mai mult au reușit să repete atunci când au sosit în România după un drum de 3 zile.

Valera a mărturisit trist că tatăl și fratele lui sunt pe front și că de opt luni nu mai știe nimic de ei. ”Din Kiev până în Lvov am făcut 10 ore. Din Lvov până la granița cu România am făcut 6 ore, iar la vamă am stat încă 6 ore. Am ajuns la București după 3 zile. De când a început războiul e prima dată când apărem pe o scenă. După ce a început războiul, eu m-am mutat în Kiev, Olya s-a mutat în Lvov, iar antrenorul nostru a plecat în Germania. Tatăl meu este militar, e în Ucraina și apără țara. Este foarte greu, nu ne-am văzut de 8 luni. Nu știm nimic de tata. Și fratele meu este militar, nici de la el nu avem vești”, a povestit Valera.

Dacă ar câștiga competiția, cei doi acrobați talentați au mărturisit că ar cumpăra o dronă pentru armata Ucrainei, ca să îi apere cât mai bine și să se reîntoarcă acasă. ”Dacă aș câștiga aș cumpăra o dronă pentru armată și le-aș da-o militarilor ca să ne apere țara. Vrem foarte mult să ne întoarcem acasă și să ne antrenăm cu antrenorul nostru, să trăim în casele noastre, să dormim în paturile noastre. Să știm că vom fi în siguranță. Ne este foarte greu, ne antrenăm în orașe diferite, dar de când a început războiul ne-am putut antrena o singură dată la Lvov. După aceea, abia în România am putut repeta numărul nostru”, au declarat Olya și Valera.

Andra i-a îmbrățișat pe cei doi copii din Ucraina și s-a declarat fericită că am putut să le ofer copiilor un moment de bucurie.

Mihai Bobonete a subliniat că nu a mai văzut niciodată un astfel de număr, de când face parte din juriul de la Românii au talent.

Galerie foto


Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: