Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America's Got Talent All-Stars”!

Publicul american a votat-o pe câștigătoarea din urmă cu doi ani a show-ului Românii au talent. Astfel, Ana Maria Mărgean a ajuns în finala America s Got Talent All-Stars!

Câștigătoare la Românii au talent, tânăra a impresionat prin calitățile sale vocale dar și abilitățile de ventriloc.

În cea de-a cincea săptămână a show-ului America’s Got Talent: All-Stars, fanii au decis pe cine doresc să vadă în finală, iar unul dintre concurenți este Ana Maria Mărgean, reprezentanta României. Aceasta a fost invitată la America’s Got Talent: All-Stars în calitate de câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent, unde a impresionat cu calitățile sale vocale, abilitățile de ventriloc, dar și cu umorul debordant.

După momentul de excepție de pe scena America’s Got Talent: All-Stars , juriul s-a ridicat, impresionat, în picioare. ”Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus jurata Heidi Klum încântată de prestația tinerei. 

În doar câteva ore, momentul ei de la America’s Got Talent: All-Stars a strâns 800.000 de vizualizări, iar comentariile sunt pline de admirație.

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: