Doi oameni omorâţi de un cal aflat liber pe un drum european

Măcar odată pe an pe drumurile din Gorj se produce o nenorocire în care persoane nevinovate plătesc cu viaţa un preţ mult prea mare, cel al ignoranţei proprietarilor de cabaline, în special, care îşi lasă caii liberi pe şosele ca prin propriile curţi.

De data aceasta la Ţânţăreni doi bărbaţi au murit în acelaşi timp după ce maşina cu care plecaseră spre Craiova a luat în plin un cal care, la ora 2.00 noaptea, „păştea” pe drumul european ce trece prin localitate. Cum afară ploua cu găleata, este lesne de înţeles ce a urmat după impactul cu calul. Maşina a fost scăpată de sub control şi a intrat direct într-un cap de pod, unde s-a înfipt ca într-un zid, făcându-se zob.

Cei doi bărbaţi care au murit între fiarele contorsionate, în ciuda intervenţiei unei echipe de descarcerare din cadrul ISU Gorj, sunt din Filiaşi şi Turburea. Primul, care este şi şoferul, avea 51 de ani, iar celălalt 38 de ani. Calul a murit şi el în urma impactului, dar nimeni nu şi-a mai revendicat proprietatea lui. Poliţiştii nici nu vor reuşi să dea de urma stăpânului pentru că din urechea animalului lipsea crotalia pe care Direcţia Sanitar Veterinară o aplică pentru ca identificarea să se facă mai uşor. Cadavrele celor doi bărbaţi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a fi efectuată necropsia şi a fi stabilite cauzele exacte ale decesului.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: