Doi șoferi, reținuți pentru 24 de ore

Doi șoferi care s-au urcat băuți la volan au fost reținuți luni pentru 24 de ore de polițiștii gorjeni. Este vorba de un tânăr de 30 de ani din Mehedinți, care în data de 31 august a condus un autoturism pe DJ 674 Ionești, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și nici nu poseda permis de conducere.

Tot luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore tânărul de 31 de ani, din localitate, care beat fiind a dat cu mașina peste un biciclist.

“Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, a ieșit de pe un pod și după ce a parcurs aproximativ 10 metri pe drumul comunal Ștefănești, din direcția Târgu Cărbunești către Ștefănești, a lovit cu partea față a autoturismului, un bărbat, de 47 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, ce se deplasa cu bicicleta, pe contrasens. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului, acesta fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, arăta IPJ Gorj. 

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. (A.A.)

Vizualizări: 1,763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: