Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doliu la Jandarmerie. A murit la 43 de ani!

Jandarmeria Gorj este în doliu, după ce un coleg s-a stins din viaţă, la doar 43 de ani. Plutonierul major  Adrian Vlăduţ a fost diagnosticat anul trecut cu o boală gravă (mezoteliom pleural). A fost la tratament în Turcia, colegii săi demarând o campanie de strângere de fonduri. Din păcate, azi-noapte, Adrian Vlăduţ a fost răpus de boală.

„În data de 06.09.2018, în urma unei grele şi îndelungate suferinţe, a încetat din viaţă bunul nostru camarad, plt. maj. Vlăduţ Dumitru-Adrian, în vârstă de numai 43 de ani. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face începând cu data de 07.09.2018, la locuinţa familiei din localitatea Runcu, judeţul Gorj. Înhumarea va avea loc în data de 09.09.2018, începând cu orele 12.00, la cimitirul din localitate. Dumnezeu să te odihnească în pace, coleg drag!”, au transmis colegii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 5,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: