Doliu la Primăria Novaci. Secretara oraşului a murit la serviciu!

Secretara Primăriei Novaci, Mariana Eva, a decedat luni  în timpul programului, sub ochii îngroziţi ai colegilor. Femeia era angajata instituţiei de peste 20 de ani şi nimeni n-ar fi zis că are probleme de sănătate. Potrivit medicilor, femeia a făcut infarct şi nimic n-a mai putut-o salva.

Salariaţii Primăriei Novaci povestesc că totul a decurs normal până în jurul orelor 10.00, când femeii i s-a făcut rău într-o clipă. Fără să stea pe gânduri, oamenii au alertat imediat medicii spitalului din localitate, aflat la 200 de metri de primărie. „Noi la 10.26 am primit apel de la primar, s-a dus echipa, dar n-a mai putut fi salvată. A făcut infarct, numai medicul de familie ştie dacă suferea sau nu cu inima. Bănuiesc că nu puteai să faci un infarct aşa la 48 de ani, fără să fii bolnav. Echipa a ajuns la faţa locului în trei minute, dar deja nu mai avea puls, nu mai avea nimic”, a declarat Emil Grigorie, directorul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Mariana Eva lucra în Primăria Novaci de aproape 20 de ani şi era mama a doi copii, ambii studenţi la Bucureşti. „Nici acum nu-mi vine să cred, îmi pare extraordinar de rău. Era căsătorită, are un băiat şi o fată, studenţi la Bucureşti. Nu locuia în Novaci, locuia în comuna vecină, Bumbeşti Piţic. Nu s-a supărat cu nimeni, nu s-a certat, s-a întâmplat parcă din senin, pur şi simplu i s-a făcut rău, în cinci secunde n-am mai avut ce face”, a declarat Ion Manta, viceprimarul oraşului Novaci.

Vizualizări: 6,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: