Donații pentru Cumințenia pământului la Electric Castle

Donaţii pentru subscripţia publică dedicată operei ”Cuminţenia Pământului”, de Constantin Brâncuşi, se pot face, pe bază de brăţară, şi la Electric Castle 2016, eveniment care are loc de joi până duminică, la Castelul Banffy, din localitatea Bonţida (judeţul Cluj), şi ale cărui capete de afiş sunt Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon şi Bastille.

Sub îndemnul ”Vino la festival, distreaz-te şi donează”, organizatorii Electric Castle susţin campania ”Cuminţenia Pământului”. Potrivit anunţului făcut marţi, cei care vor fi prezenţi la eveniment pot dona la punctul amenajat în cadrul festivalului sau, pe baza brăţării Electric Castle, pe site-ul brancusiealmeu.ro.

”Întâlnirea dintre un artist care a revoluţionat arta modernă - Brâncuşi - şi cultura alternativă, dintre cultură şi popcult, merită să aibă loc”, a scris, marţi, ministrul Culturii, Corina Şuteu, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul, care va participa la cea de-a patra ediţie a festivalului, notează că lucrarea lui Brâncuşi este o resursă fundamentală de creativitate a României. ”Ceea ce are ea de oferit este la fel de relevant azi ca în vremea în care a fost gândită de Brâncuşi”.

Electric Castle 2016 se desfăşoară între 14 şi 17 iulie, la Castelul Banffy, din localitatea Bonţida, judeţul Cluj.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: