Poliţişti în tabără

Poliţiştii gorjeni au mers în taberele şcolare din localităţile Săcelu şi Tismana pentru a le vorbi copiilor despre cum să nu cadă victime ale unor infracţiuni. În tabăra din localitatea Săcelu este cazat un grup de elevi din cadrul centrelor de plasament din judeţul Ialomiţa, cu vârste cuprinse între 6-18 ani.  La tabăra Sf. Nicodim din localitatea Tismana, au ales să îşi petreacă o parte din vacanţă, un grup de elevi cu vârste cuprinse între 6-14 ani, din Spania, Franţa, Belgia şi Marea Britanie, copii proveniţi din familii de români stabilite în aceste state.

"Cu acest prilej au fost adresate recomandări cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile, a dispariţiilor de minori, a accidentelor de circulaţie şi a altor evenimente care se pot produce în timpul sezonului estival, pentru diminuarea riscului victimal în rândul minorilor. Atât însoţitorii, organizatorii grupurilor, cât şi elevii au fost receptivi la mesajele şi recomandările transmise fiind purtate discuţii interactive cu aceştia pe temele abordate", arată IPJ Gorj într-un comunicat.

Activităţile informativ-preventive în taberele şcolare vor continua pe toată perioada vacanţei da vară, întrucât sunt planificate mai multe serii de elevi în aceste tabere.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: