Donații pentru un scop nobil. Repară o casă distrusă de incendiu și fac fericite șase suflete!

Asociația „Glasul Sufletului”, din Rovinari, a demarat o campanie caritabilă pentru a ajuta familia unui angajat al Complexului Energetic Oltenia, ce a rămas sub cerul liber. Casa în care trăiau șase suflete a fost distrusă într-un incendiu, iar oamenii cu inima bună s-au unit să dea o mână de ajutor. Au nevoie de materiale de construcții ca să refacă locuința și familia să se întoarcă acasă. Deja, au început lucrările la acoperiș, dar voluntarii au mare nevoie de sprijin.

„Frig, suferință, dezamăgiți, pierduți, înfometați cu frica zilei de mâine, șase suflete ridica mâinile spre cer și cer îndurare, iar către voi ajutor. Nu dragilor, nu sunt refugiați, sunt vecinii noștri, familia  Tănasie din Godinesti, care în urma unui incendiu au rămas fără acoperiș și fără agoniseala a trei generații”, este apelul Cristinei Lia, de la Asociația „Glasul Sufletului”.

Acoperișul este deja în lucru, voluntari se vor găsi, dar au nevoie de bani și materiale de construcții ca să repare casa.

„Avem nevoie urgent de ajutor pentru a putea ajuta familia să se mute în casă . Acoperișul este în lucru,  materiale pt instalație electrică ne bazăm pe omul nostru (Sanda Sorin). Voluntari pentru instalația electrică sigur găsim printre  colegii celui în necaz. Pereții trebuie curățați și dați cu tinci, instalația de apă refăcută. Încercăm să facem strictul necesar să poată locui. Știu că războiul ne bate la ușă și poate este ultimul ajutor pe care îl mai putem oferi  celui de lângă noi. Cei care au unelte de orice fel și doresc, să le doneze acestui om gospodar care le plânge ca pe copilul lui că le-a pierdut (drujba,  pendular, bormașină,  fierăstrău,  ciocan etc. Ne puteți contacta sau poate să le dați personal și să vă bucurați de fericirea lui. 0761090626 (Lia Cristina)”, a mai transmis asociația.

Cei care vor să facă donații, o pot face în conturile asociației „Glasul Sufletului”: RO49INGB0000999909376631 sau LT45 3250 0247 3346 7823.

Galerie foto



Vizualizări: 1,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: