De ce nu mai joacă Pandurii nici un amical în week-end

Conducerea tehnică a echipei Pandurii ar fi dorit să programeze încă un meci amical până la reluarea jocurilor oficiale dar lotul extrem de subţiat nu a mai permis acest lucru. Mai mulţi jucători din echipa de bază s-au accidentat şi nu au putut evolua în ultimele jocuri de verificare.

Antrenorul Mario Găman ar fi dorit ca echipa sa să mai dispute un amical în acest week-end dar accidentările din lot şi numărul redus de jucători disponibili au făcut ca acesta să nu mai fie programat. Echipa din Târgu Jiu reia săptămâna viitoare meciurile oficiale iar tehnicianul a preferat să le dea două zile libere jucătorilor înainte de a începe ciclul de pregătire săptămânal pentru primul joc al anului.

Cele mai grave accidentări au fost cele ale lui Marian Pleașcă şi Andrei Truşescu, care au lipsit cel mai mult timp de pe teren la pregătire, pe lista celor cu probleme medicale fiind în ultimele săptămâni şi Bebeto Lupuleț, Alfred Mensah, Sean Aerts și Antonio Dumitrescu. Cum gorjenii mai au în lot doar 23 de jucători, dintre care trei sunt portari, şi cinci accidentaţi, lotul pentru primul meci ar putea fi completat cu o parte dintre juniorii care s-au pregătit cu echipa.

Pandurii are programat primul meci oficial din 2022 , vineri, 11 martie, la Târgu Jiu, cu Viitorul Șimian.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: