Doru Strâmbulescu, final de mandat la Centrul "Brâncuşi"

Mandatul directorului Doru Strâmbulescu de la Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu expiră anul acesta. Primăria Târgu Jiu va organiza o selecţie pentru a desemna noul director. Înainte de asta, activitatea pe ultimii trei ani a lui Doru Strâmbulescu va fi evaluată de o comisie desemnată de municipalitatea din Târgu Jiu. O evaluare a managementului va fi efectuată și la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu", dar numai pentru anul 2016.

Doru Strâmbulescu se află la cârmele Centrului "Brâncuși" din vara anului 2014, după ce a promovat concursul organizat de primăria Târgu Jiu, fiind și singurul candidat. Contractul său expiră în luna septembrie a acestui an. O comisie formată din consilieri locali și specialiști din domeniul de activitate al instituţiei de cultură va face o evaluare finală a managementului pentru această unitate.

Consiliul Local și-a desemnat deja reprezentanţii în comisia de evaluare a managementului, respectiv Mihai Gherghe, dar şi în comisia de soluționare a eventualelor contestaţii, în acest caz fiind vorba de Marcel Romanescu. Conform reprezentaţilor primăriei Târgu Jiu, în circa o lună vor solicita directorului Strâmbulescu să prezinte un raport de activitate. "La Centrul Brâncuși avem ultima evaluare, evaluarea finală, domnului Strâmbulescu încheindu-i-se contractul de management. Pentru dânsul, după evaluarea finală, aplicăm procedura  de depunere a unui nou proiect de management. Va fi o selecție. Asta va fi undeva în vară", a explicat Camelia Grecu, director al Direcției Resurse Umane din primăria Târgu Jiu. 

Noul mandat va fi pe o perioadă de 5 ani, nu de 3 ani ca până acum. În mandatul lui Doru Strâmbulescu au fost efectuate cercetări la opere brâncușiene din Parcul Central, cu sprijinul reprezentanţilor Institutului Naţional pentru Optoelectronică, şi organizate câteva spectacole și simpozioane la Târgu Jiu. Doru Strâmbulescu spune că nu a luat o decizie privind depunerea unui nou proiect de management. "Nu știu deocamdată. Nu m-am gândit. Nu am emoţii, de ce să am? Întotdeauna se pot face mai multe. Lucrurile se fac progresiv, nu se pot face toate dintr-odată. Mai ales că nu lucrezi de unul singur", a spus Doru Strâmbulescu.

TEATRU

Și la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” o comisie va evalua managementul aferent anului 2016. Marian Negrescu a fost reconfirmat în funcția de manager al teatrului anul trecut, pentru încă cinci ani, după ce a trecut printr-o astfel de evaluare finală și a prezentat un proiect de management ce a fost agreat de comisia de evaluare.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: